Квартирне питання: у Чернівцях може втричі зрости квартплата

26.05.2018 22:13   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині, зокрема, у Чернівцях, може втричі зрости квартплата - із 80-ти копійок до чотирьох гривень. Це питання 12 червня планують розглянути на засіданні виконавчого комітету міськради, пише molbuk.ua

Тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у Чернівцях не підвищувався з 2009 року. Він є одним із найнижчих в Україні і збитковим.

«Тариф на квартплату з 2009 року становить від 80 копійок до 1,6 гривні (з обслуговуванням ліфтів) за квадратний метр житлової площі. Там закладені показники 2008 року», - пояснює начальник планово-економічного відділу департаменту ЖКГ Ольга Гладишева. 

Комунальні підприємства, які обслуговують житлові будинки, на громадських слуханнях оприлюднили тарифи від 1,9 до 4 гривні за метр квадратний житлової площі. Вартість буде визначатися від надання кількості послуг.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua