Прийом проектів «Бюджет ініціатив чернівчан» триватиме до 22 червня

16.06.2018 21:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Експертна група з аналізу та оцінки проектів, запропонованих для реалізації в рамках місцевої бюджетної програми «Бюджет ініціатив чернівчан», надала пропозицію щодо продовження терміну подачі проектів.

Чернівецький  міський голова Олексій Каспрук підписав відповідне розпорядження, тож у чернівчан з’явилося ще 7 додаткових днів для подання своїх пропозицій.

У 2019 році на реалізацію проектів в міському бюджеті передбачено 14 мільйонів гривень: 40% – на великі (до 1 мільйона гривень) та 60% – на малі (до 300 тисяч гривень).  Автором проекту може бути громадянин України, який досяг 14-річного віку. Кожен автор може подати один проект.

Проекти можна подати через всеукраїнську платформу  «Громадський бюджет». У паперовому вигляді проекти прийматимуться в Центрі надання адміністративних послуг ( вул. Героїв Майдану, 7) та в філії у Садгорі ( вул. І. Підкови, 2).

Консультацію можна отримати у відділі інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради (площа Центральна,1, кабінет 106) або за телефоном 52-25-79.

За матеріалами Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews