Чернівецький рибоохоронний патруль закликає до співпраці!

18.06.2018 20:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Статтею 10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів» визначено, що одним з головних завдань органів рибоохорони є здійснення державного нагляду (контролю) в галузі охорони водних біоресурсів.

Досвід організації рибоохоронної роботи засвідчує, що найбільший ефект мають заходи, організовані та проведені із залученням широких кіл громадськості, за її безпосередньою участю та за умов отримання найбільш актуальної та сучасної інформації щодо можливих порушень правил рибальства, у тому числі і суб’єктами господарювання.

Статтею 3 Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» визначено, що позаплановий захід державного нагляду (контролю) на підставі обґрунтованого звернення фізичної особи про порушення суб’єктом господарювання її законних прав проводиться органом державного нагляду (контролю) за погодженням Державної регуляторної служби України.

В зв’язку з цим, просимо громадськість у разі виявлення порушень суб’єктами господарювання в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів, повідомляти Чернівецький рибоохоронний патруль про необхідність проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) відносно таких суб’єктів.

Для зв’язку просимо використовувати робочий телефон Чернівецького рибоохоронного патруля: (0372) 52-00-27, номер «гарячої» лінії – (066) 067-38-69та електронну адресу поштової скриньки Сhernivcirubooxorona@i.ua

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews