У Чернівцях завершують реконструкцію в кардіологічному диспансері

19.06.2018 22:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук оглянув приміщення у Чернівецькому обласному клінічному кардіологічному диспансері, які реконструюються для встановлення ангіографічного обладнання.

Головний лікар диспансеру Ірина Маковійчук продемонструвала голові облдержадміністрації реконструйовані приміщення на 4-му поверсі медичного закладу, які знаходяться на фінальній стадії підготовки для встановлення ангіографічного обладнання.

«Придбання сучасного ангіографа, вартістю 23 млн. грн, за кошти державного та обласного бюджетів. Проблема збільшення кількості випадків серцево-судинних захворювань серед населення області актуальна й потребує максимальної уваги. Важливою є рання діагностика інфаркту та своєчасне надання сучасної медичної допомоги, в цьому лікарям допоможе сучасне медичне обладнання», - зазначив Олександр Фищук.

Поінформовано, що станом на 15 червня 2018 року виконано загально-будівельні роботи, влаштування інженерних мереж (електропостачання, сантехнічні мережі, водопостачання та система опалення).

До завершення необхідно влаштувати технічний гіпсокартон та встановити медичне обладнання.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews