У Чернівцях демонтували близько сімдесяти рекламних вивісок (Фото)

21.06.2018 22:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

21 червня о 14:22 Міське комунальне підприємсвто «Реклама» зняло свої рекламні холдери у центрі міста.

«Провели демонтаж рекламних холдерів на вул. Головній - Гагаріна від Собору до ж/д вокзалу в кількості 68 шт. Звернулись із заявою в ДМБК та ЗВ про скасування дозволу. Завжди отримували зауваження щодо «покажіть приклад», так показуємо приклад», - повідомив керівник МКП «Реклама» Тарас Унгурян.

На комунальному підприємстві сподіваються, що надалі  виконавчий комітет заборонить розміщення реклами на опорах та розтяжках контактної мережі тролейбусного управління.

Прокоментували такі дії і представники Спілки рекламістів:

«Це позитивно, адже така реклама дійсно псує вигляд міста. Ці холдери належали МКП «Реклама». Дивує лише, чому  комунальне підприємство так довго зволікало, коли вже другий рік поспіль говорить про порядок із зовнішньою рекламою у Чернівцях».

Представники Спілки рекламістів також наголошують, що в місті залишається ще чимало  незаконної реклами, зокрема, у районі Гравітону на вулиці Севастопольській.

За матеріалами http://acc.cv.ua

null
Фото http://acc.cv.ua

 

null
Фото http://acc.cv.ua

 

null
Фото http://acc.cv.ua

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews