Заступник голови Чернівецької ОДА розповів, як нардеп просив у нього про земельну ділянку

23.06.2018 11:15   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Василь Гостюк заявив, що йому невідомо, чому нардеп Іван Рибак вимагає його відставки.

Про це посадовець повідомив у четвер в ефірі передачі "Пряма відповідь" на телеканалі "Чернівці". 

Зокрема, на запитання ведучої, у чому полягає суть конфлікту Гостюка з Рибаком, чиновник заперечив існування такого конфлікту.

"У мене з ним конфлікту немає. Певно, це його така робота, бо депутат - це більше політична посада. Я не можу сказати...", - сказав Гостюк, додавши, що він не знав Рибака особисто до свого призначення заступником голови ОДА.

"Я взагалі не знав його до призначення. Перед цим бачив може рази два-три", - сказав посадовець.

Пізніше Гостюк додав, що якось Рибак телефонував до нього.

"Одного разу передзвонив мені, представився, сказав: "Я Іван Рибак". Я відповів, дуже приємно. Попросив посприяти виділенню однієї земельної ділянки. Я відповів, що так, звичайно, у порядку, визначеному законодавством, за рішенням колегіального органу - комісії, яка розглядає ці питання", - додав Василь Гостюк.

Нагадаємо, у березні цього року нардеп Іван Рибак з трибуни сесійної зали обласної ради закликав депутатів розглянути питання про доцільність перебування Гостюка на посаді заступника голови ОДА.

Він зазначив, що пропрезидентська партія не представлена на Буковині в органах влади, натомість "Самопоміч", від якої балотувався Гостюк, і яка критикує президента, отримала посаду в ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews