АТОвці жорстоко побили чернівчанина і втекли?

23.06.2018 12:15   Джерело: Факти Чернівці
Опубліковано : Буковинський Новинар

Троє учасників АТО (принаймні, так інформують) серед білого дня у центрі Чернівців пристали до місцевого мешканця (любителя спорту і активіста), жорстоко побили його і втекли з місця події…

Про це повідомив баскетбольний активіст Андрій Калинка:

«Сьогодні мій товариш, знаний в спортивній спільноті міста Чернівці, розказав мені неприємну історію що відбулась з ним вчора! А саме…під час розмови з його подругами в центрі міста поблизу готеля “Київ” посеред білого дня до них підійшли ТРОЄ атовців (як виявилося згодом) і почали влазити зі своїми запитаннями в їхню розмову… І не володіючи абсолютно почуттям гумору на відповіді товариша почали з жорстокістю наносити моєму товаришу удари кулаками в обличчя…після побиття атовці підло повтікали! Побитий товариш звернувся до нових мєнтів за допомогою у встановлені осіб що його побили…на що нові мєнти йому відповіли “А НАВІЩО ВИ СТОЯЛИ І СПІЛКУВАЛИСЯ БІЛЯ ГОТЕЛЮ “КИЇВ”…”…а вважаю подальші пояснення дій мєнтів після цієї фрази є вже недоцільними!!! В мене питання то тієї трійки “хероїв” атовців…Чому ви зі старту не товарите в рило депутатів, мерів, прокурорів, суддів, керівництво мєнтів, керівників митниці і прикордонної служби…за те що вони не на жарт гвалтують фінансово,морально ВСІХ нас а зганяєте свою життєву злість на звичайних громадянах??? Чому ви та трійця очкуєте? Прохання поширити цей пост задля можливого встановлення тих “хероїв” атовців Буковини!!!»

Прохання до людей, які, можливо, були свідками цієї неприємної історії, або щось відомо про неї, дайте знати про це, аби допомогти встановити особи тих АТОвців (і чи вони справді АТОвці) і, звісно, допомогти правоохоронцям довести справу до логічного кінця.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Факти Чернівці