45-річний чернівчанин здобув 200 балів на ЗНО

23.06.2018 17:15   Джерело: ТРК «Буковина»
Опубліковано : Буковинський Новинар

Один із шести 200-бальників Буковини – викладач Буковинського державного медичного університету. Віталій Чорноус у 45 років склав ЗНО з хімії на макисмально можливий бал.

Вчителі мають бути не тільки теоретиками, але й добре розуміти практичну сторону підготовки до ЗНО.

ВІТАЛІЙ ЧОРНОУС, ДОЦЕНТ КАФЕДРИ МЕДИЧНОЇ ТА ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ХІМІЇ, БУКОВИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: «Чому я пішов туди? Ну, фактично, оскільки я навчаю дітей хімії, повинен передусім пройти всі етапи, які вони проходять. Я так вважаю»

Після того як склав ЗНО – зіштовхнувся з реаліями: програма для середньостатистичного школяра є надто важкою.

ВІТАЛІЙ ЧОРНОУС, ДОЦЕНТ КАФЕДРИ МЕДИЧНОЇ ТА ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ХІМІЇ, БУКОВИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: «Чесно і відкрито, як на мене, проблема ЗНО, що воно відірвано від курсу, від програми загальноосвітньої школи. Завдання щороку ускладняються. Шкільна програма спрощується, а програма ускладняється. Програма дуже складна для середньостатистичного випускника школи, ще і серед тих завдань зустрічаються такі,  які не передбачені самою програмою. Відповісти на них дитина може або домисливши щось, проаналізувавши, або просто угадавши правильну відповідь»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТРК «Буковина»