За смертельну ДТП нетверезому водію присудили умовний термін

29.06.2018 08:13   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині 50-річний велосипедист, мешканець села Костичани, загинув на місці ДТП. Новоселицький районний суд призначив покарання 39-річному жителю району, який, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, насмерть збив велосипедиста.

Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Трагедія сталася у грудні минулого року в селі Костичани Новоселицького району. Судом встановлено, що обвинувачений перебував у стані алкогольного сп'яніння. Крім того, що водій був п'яний, автомобіль рухався із перевищенням швидкості. Не врахувавши дорожню обстановку, автомобіль збив велосипедиста. Від отриманих травм чоловік помер на місці ДТП.

Раніше у поліції повідомляли, що водієм виявився 39-річний житель Новоселицького району. А загиблий - 50-річний мешканець села Костичани. У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро кається в скоєному злочині і просить суд суворо його не карати.

Мати загиблого велосипедиста повідомила суд, що претензій до обвинуваченого немає. Оскільки той відшкодував їй матеріальну та моральну шкоду. Суд врахував усі обставини та призначив обвинуваченому умовне покарання терміном два роки.

За матеріалами http://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua