На одній із вулиць Чернівців чоловік вдарив ножем у груди малознайому жінку

10.07.2018 15:15   Джерело: Буковина online
Опубліковано : Буковинський Новинар

Уночі 8-го липня до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівців поступила 31-річна чернівчанка з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини з пошкодженням легень».

Оперативники ГУНП спільно з поліціянтами Шевченківського відділення поліції та патрульними встановили, що під час перебування на одній із вулиць міста у потерпілої виникла словесна суперечки із малознайомим чоловіком.

В ході конфлікту зловмисник наніс жінці удар ножем у ділянку грудей. Поліція міста Чернівців провела оперативно-розшукові заходи, щодо встановлення особи злочинця. Ним виявився 36-річний місцевий житель, котрий неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за корисливі злочини.

Правоохоронці відразу затримали зловмисника та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковина online