Родичі буковинців, які загинули у ДТП на Франківщині, просять допомогу

16.07.2018 16:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

Родичам жителів Заставнівського району, які загинули в ДТП на Івано-Франківщині, потрібна допомога. Про це йде мова на сайті Заставна сьогодні.

"13 липня - день який в Заставні будуть згадувати з сумом та жалем. В Івано-Франківську трапилася страшна аварія, в якій наші земляки розбилися на смерть. П’ятниця 13 стала для їхніх сімей страшним горем, адже звістка про смерть молодих чоловіків, сколихнула все місто та Заставнівщину в цілому. Тож ми просимо, всіх небайдужих до чужого горя, терміново об’єднатись та допомогти матерям похоронити своїх синочків, які не від найкращого життя поїхали на чужин", - йдеться у повідомленні.

Переказати кошти та фінансово підтримати родичів загиблих чоловіків можна за допомогою системи LiqPay, вказавши в коментарях для платежу "для постраждалих в ДТП на Франківщині". 

Нагадаємо, 13 липня 2018 року, у Івано-Франківській області сталася аварія. Біля села Підкамінь Рогатинського району - мікроавтобус зіткнувся з фурою. 3 буковинців загинуло.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд