Масштабна ДТП на об’їзній: рятувальники показали, як ліквідовували наслідки аварії (Відео)

17.07.2018 11:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Співробітники управління ДСНС в Чернівецькій області допомогли ліквідувати наслідки дорожньо-транспортної пригоди на об’їзній дорозі поблизу Чернівців.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління, пише molbuk.ua

"Для надання допомоги з ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди на місце події за викликом прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 2 м. Чернівців. Працівники Служби порятунку, використовуючи спецінструмент, зрізали металеві відбійники, після чого за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували 2 вантажівки. З метою забезпечення пожежної безпеки рятувальники змили паливно-мастильні матеріали проїжджої частини автошляху. Після всіх заходів рух на даній ділянці дороги було відновлено".



Масштабна ДТП на об’їзній: рятувальники показали, як ліквідовували наслідки аварії   Масштабна ДТП на об’їзній: рятувальники показали, як ліквідовували наслідки аварії

Масштабна ДТП на об’їзній: рятувальники показали, як ліквідовували наслідки аварії   Масштабна ДТП на об’їзній: рятувальники показали, як ліквідовували наслідки аварії

Раніше повідомлялося, що ввечері 15 липня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на об’їзній дорозі при в’їзді до Чернівців постраждали чотири легкові автомобілі та дві вантажівки.

Через цю аварію поліція тимчасово перекрила рух транспорту на цій дорозі, рекомендувавши водіям заїжджати до міста через старий міст на вулиці Січових стрільців.

Рух транспорту на автотрасі відновили аж через шість годин після аварії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець