«Буковина» перемогла у контрольному матчі з тернополянами

17.07.2018 15:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Чернівецька "Буковина" зіграла останню контрольну гру у міжсезонні. На стадіоні "Буковина" підопічні Віктора Мглинця протидіяли аматорській команді з Тернопільської області "Кристал" (Чортків).

Як повідомив кореспонденту molbuk.ua прес-аташе нашого клубу Олексій Мамчук, команда володіла перевагою та мала можливості вразити ворота суперника. 

На 10 хвилині гри не зміг завдати влучного удару головою Роман Кузів, а згодом новий капітан чернівецької команди Антон Батрак віддав непоганий пас на потенційного новачка "Буковини", який також не спромігся вразити ворота гостей. 

На 37 хвилині гри штрафний виконував Ладік Мелконян. Після "пострілу" Ладіка м’яч влучив у стінку з гравців чортківської команди та залишив межі поля. Через хвилину гостру передачу потенційного новачка "Буковини" не зміг замкнути Євген Заїченко. А на 40 хвилині зустрічі Микола Павлюк віддав передачу на Ладіка Мелконяна, який не зміг переграти голкіпера "Кристалу". 

У другому таймі також гостріше діяли футболісти "Буковини". На 53-й хвилині чернівчани таки вразили ворота суперника. Влучного удару у лівий від голкіпера "Кристалу"кут воріт завдав Антон Батрак. Згодом бракувало влучності ударові потенційного новачка чернівецької команди. Через п’ять хвилин кутовий виконав Ладік Мелконян, а Валентин Рудич не зміг з близької відстані влучно пробити головою. 

На 62-й хвилині матчу гравці буковинської команди зуміли вдруге вразити ворота суперника. Гравець "Кристалу" порушив правила у власному штрафному майданчику проти Романа Кузіва – арбітр гри Микола Байдюк вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті вдало виконав Ладік Мелконян. 

Гості зуміли відзначитися під завісу гри. Результативний удар на свій рахунок записав Владислав Іванов. Отож "Буковина" святкувала перемогу з рахунком 2:1. 

Через травми не змогли зіграти у матчі В'ячеслав Пилишатий, Руслан Луцик та Олександр Жумига. 

Головний тренер ФСК "Буковина" Віктор Мглинець прокоментував гру: 

- Ми розуміємо, що це суперник трохи іншого рівня, ніж попередні. Малюнком гри я задоволений, а ось реалізацією – ні. Були помилки у деяких гравців, однак без цього неможливо. Ми рухаємося у правильному напрямку. Нам трохи потрібен час. 

Ми укомплектувалися відсотків на вісімдесят. Для того, щоби притертися, нам треба ще 3-4 контрольні зустрічі. Зрештою, нам доведеться усе надолужувати у процесі роботи, а також під час кубкового матчу та на старті першості України. Завдання, які були під час підготовки до сезону, ми виконали. А те, що нам вдалося зробити, вже покаже сезон. 

Нам вдалося компенсувати наші втрати. Тих хлопців, які влилися у команду, вважаю непоганими футболістами. Я задоволений новачками. Зрештою, іншого і не могло бути. Я оцінював хлопців на тренуваннях і в іграх. Вони люблять свою справу та хочуть грати у футбол. На нинішньому етапі цього достатньо. 

Перед початком сезону чернівецька "Буковина" дозаявила п’ятьох нових гравців. Це захисник Микола Павлюк (1995 р.н., з команди "Геліос" (Харків), захисник Олександр Віксич (1995 р.н., з команди "Нафтовик" (Охтирка), півзахисник Євген Заїченко (1997 р.н., з команди "Скеля" (Стрий), півзахисник Руслан Луцик (1996 р.н., з команди "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї Тернопільської області) та нападник Андрій Понєдєльнік (1997 р.н., з команди "Кристал" (Чортків).

Перші двоє народилися на Буковині, наразі за команду заявлено 17 футболістів.

22 липня у стартовому матчі другої ліги чернівчани приймають "Чайку" (Петропавлівська Борщагівка Київської області).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець