У Чернівцях пройде фестиваль культур «Global Village»

18.07.2018 20:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

27 липня 2018 року за підтримки управління молоді та спорту обласної державної адміністрації вже вчетверте у місті Чернівці відбуватиметься фестиваль культур «Global Village».

Місце проведення - поблизу вул. О.Кобилянської, 40.

Початок об 15.00.

Організаторами фестивалю «GlobalVillage» виступатиме осередок ВМГО «AIESECв Україні» у м. Чернівці.

Мета фестивалю: зображення культурної різноманітності світу в «живому» інтерактивному варіанті під час фестивалю, задля розширення світогляду молоді, задля залучення представників з різноманітних країн світу до розвитку нашого міста.

Завдання фестивалю: створення ефективного каналу для спілкування місцевих жителів міста та волонтерів, задля створення платформи для культурного обміну та розвитку толерантності, глобального мислення, руйнування стереотипів та розширення світогляду.

Під час заходуіноземні студенти-волонтери будуть представляти свої країни, їхні традиції, культурні особливості для відвідувачів фестивалю.Середстудентів будуть громадяни Китаю, Сінгапуру, Індонезії, Тайланду, Тунісу та Туреччини.

Все розпочнеться з виступу танцювального гуртка. Під час нього будуть представлені національний танець однієї з країн волонтерів. Наступним елементом заходу буде представлення волонтерами своїх культур. Далі святкова ярмарка, де чернівчани зможуть покуштувати національні стравикраїн, з яких родом волонтери. Після цього розпочнеться серія конкурсів, де чернівчани зможуть виграти подарунки від локальних партнерів, майстер-класи з приготування національних страв країн та написи ієрогліфів. Згодом відбудеться виступ музичних гуртів. Фестиваль завершиться флешмобом від волонтерів.

За матеріалами Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews