На Героїв Майдану у Чернівцях зіткнулись легковик та фургон, є постраждалі (Фото)

19.07.2018 10:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівцях двоє осіб травмувалися внаслідок ДТП з фургоном і легковиком.

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на прес-службу Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області. 

На Героїв Майдану у Чернівцях зіткнулись легковик та фургон, є постраждалі (фото)У Чернівцях на вулиці Героїв Майдану зіткнулись автомобілі "ЗАЗ" і "ГАЗ", внаслідок чого двоє осіб госпіталізували.
 
Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 липня після обіду. Правоохоронці встановили, що 63-річний водій автомобіля "ЗАЗ-110206" виїжджав з шиномонтажу на головну дорогу. У той час там рухався фургон "ГАЗ-2752" під керуванням 54-річного чернівчанина. Не надавши перевагу в русі "газельці", водій легковика допустив зіткнення. 

Водія "ЗАЗу" та пасажирку фургона із травмами госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівців. 

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспорними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда