Каспрук нагадав, що отримав «у спадок» від попередників, які зараз хочуть його усунути

21.07.2018 11:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук нагадав, як при владі секретаря міськради Віталія Михайлішина простоював ремонт доріг у місті.

Про це посадовець сьогодні розповів у ефірі телеканалу ТВА, коментуючи скарги депутатів про незадовільний стан доріг у місті.

Зокрема, він сказав, що після Михайлішина міський голова приймав місто зі значною кількістю проблем, які тривалий час не вирішувались.

"Всі забули, що я отримав у спадок від тих людей, які зараз хочуть мене знімати з посади мера? Розриту Боярка, на якій були призупинені роботи і ніхто нічого не робив. Провулок Ентузіастів - так само, техніка виїжджала раз на три місяці, коли Віталій Михайлович приїжджав дати прес-конференцію. Їхали журналісти - техніка заїжджала назад", - сказав міський голова.

"Воробкевича... Ніхто ж зараз уже не їде, не "петляє" повз люки... Каспрука ми переробили... Переробили, бо вона розповзалася. Керівник підприємства, яке на той момент проводило роботи, отримав умовний термін, сплатив до держбюджету 400 тисяч за ті матеріали, які вони вкрали на будівництві цієї вулиці", - сказав Каспрук.

Також він нагадав ремонт вулиці Богдана Хмельницького. 

"Її не дуже легко було закінчувати, тому що мережі, які були облаштовані, їх поставили неправильно. І ми ще будемо мати з цим проблеми", - додав посадовець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець