Буковинські аферисти, прикриваючись благодійністю, викрали гроші

05.08.2018 21:14   Джерело: bukpravda.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині аферисти видурили гроші, призначені для лікування важкохворого. Попри те, що правоохоронці постійно проводять роз’яснювальну роботу з населенням, громадяни все одно стають жертвами шахрайства. 

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Пополудні 2-го серпня до поліції звернулася 40-річна чернівчанка, котра повідомила, що невідома особа шляхом обману заволоділа її грошима у сумі 21 тисяча гривень. 

Жінка розповіла співробітникам поліції, що її родич хворий і задля збору коштів на лікування вона розмістила оголошення у мережі Інтернет. Пізніше заявниці зателефонував «представник благодійної організації» і пообіцяв допомогти зі збором грошей. Однак, для перевірки інформації щодо хворого, благодійникам треба зв’язатися з її родичами. 

Після того, як жінка надала всю необхідну інформацію, її SIM-карта раптом заблокувалася з невідомих причин. 

Жінка зрозуміла, що стала жертвою шахраїв, коли перевірила баланс банківського рахунку та помітила відсутність 21 тисячі гривень. Поліцейські вживають всіх можливих заходів, щоб викрити та затримати зловмисника. 

Також правоохоронці черговий раз закликають буковинців бути максимально обачними та не довіряти незнайомцям.

За матеріалами http://bukpravda.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukpravda.cv.ua