Верховна Рада заховається за колючим дротом. Підготовка до виборів?

15.08.2018 08:43   Джерело: www.pravda.com.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Управління справами Верховної Ради України уклало договір на дротовий бар’єр та його встановлення для охорони будівлі комітетів. Тендер оприлюднений на сайті держзакупівель Prozorro. Пише https://www.pravda.com.ua 

Закупівля була допороговою – на 26 120 гривень, тому проведена за договірною процедурою, без відкритих торгів.

Договір уклали з ТОВ «Ескон Груп», яке має поставити Раді спіральний бар’єр безпеки (колючій дріт) та інші елементи бар’єру. Те ж підприємство має встановити огорожу у внутрішньому дворику будинку на вулиці Банкова 6-8 за 22 800 гривень.

Нагадаємо, саме за цією адресою розташовані комітети парламенту та його приймальня.

За тиждень до укладання договорів такі самі закупівлі не відбулись через те, що підприємство не подало належні документи.

Згідно, з реєстром юросіб, ТОВ «Ескон Груп» засноване у 2009 році, його власники – Тимур Ахатович та Ніка Юріївна Рахманови. Водночас, згідно даними «Опендатабот», до початку 2018 року підприємство мало іншу назву та спеціалізувалось на рекламних послугах.

Автор: Соня Лукашова
 
За матеріалами https://www.pravda.com.ua  
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: www.pravda.com.ua