Чернівецький гурт презентував новий кліп, який знімали у мерії (Відео)

17.09.2018 13:15   Джерело: АСС
Опубліковано : Буковинський Новинар

Презентація відбулась у пабі “RePublic”.

Виконавці гурту чернівецького гурту "STELSI" презентували новий кліп на пісню "Школа DJ-їв".

- Ідея створити пісню виникла увечері, на балконі, - розповів в ефірі Радіо 10 один з учасників гурту Микола Кобилюк. Разом із нашим товаришем Михайлом Михайловичем придумали декілька куплетів приспіву.

- Трактувати пісню кожен може по-різному,  - додає Олексій Кухарський, - там є така думка, що нібито ді-джейство  - це просто і модно, давайте усі записувати дітей на гуртки. По суті, деякі люди думають, що це зовсім не складно: увімкнув музику і пішла справа. Але ж це цілий пласт творчості, який потрібно постійно розвивати.

Устим БУК із арт-кузні BUK music розповів про зйомки відео:

"Сценарій ми придумали разом з Олексієм на студії BUK music, почали писати. Потім робота перейшла на MAMAY media. Олександр Ткачук удосконалив її та зрештою розпочали знімати відео. Пісня настільки доступна, настільки класна та качова, що придумати сценарій було не складно. До речі, зйомки проходили і в Чернівецькій міськраді. Напередодні проводили кастинг акторів, зйомки проходили протягом двох діб. Поки що у Чернівцях люди не дуже активно виявляють бажання зніматись у кліпах. Сподіваємось, це зміниться, адже у місті планується ще дуже багато нових зйомок,"  - сказав Устим БУК.

Драйвову пісню гурту "STELSI"  "Школа DJ-їв" з елементами брейкбіту (стилю електронної музики) та відеокліп уперше презентували чернівчанам 15 вересня у клубі “RePublic”. Після презентації відбувся концерт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС