Невакцинованим дітям на Буковині заборонили відвідувати школи та садочки

27.01.2019 21:43   Джерело: vybir.media
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій області, де в січні на кір захворіли майже 800 чоловік, ввели обмеження на відвідування дитячих садків і шкіл для невакцинованих дітей. Відповідне рішення прийняла обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних сітуцацій 25 січня.

 

«Якщо за весь 2018 рік в області було зареєстровано 168 випадків ускладненого перебігу захворювання, то тільки за три тижні цього року вже зафіксовано 33 таких випадки. Зараз ці хворі перебувають в обласних лікувальних установах », – повідомила на брифінгу директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної адміністрації Оксана Андрієць.

Обласна влада відзначили, що протягом року подібні обмеження для невакцинованих дітей діяли в Новоселицькому районі Чернівецької області. Одночасно комісія прийняла рішення про відсторонення від роботи працівників  у разі прояву у них симптомів грипу і ГРВІ.

За матеріалами http://vybir.media 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: vybir.media