На Буковину почали повертатися лелеки (Фото)

17.02.2019 21:17   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Ще триває зима, а до Чернівецької області почали повертатися лелеки.

Про це йдеться у публікації журналіста Івана Агатія на сайті BukNews, пише molbuk.ua

«Першу пару лелек, спостерігаючи за їх життям з раннього дитинства, несподівано для себе 15 лютого пополудні побачив їх у заплавах в районі сіл Дубівці та Шипинці Кіцманського району. Сторожко метрів за 30-40 підійшов до цих чи не найулюбленіших пернатих птахів, яких називають і веселиками (бо прихід весни красної на крилах із далекого вирію возвістили), і бузьками, а ще багатьма, багатьма іншими назвами в цьому плані. Бо наші лелеки-лелечата справді того варті», - повідомив журналіст.

«Дійство – яке справді не опишеш, бо його може творити тільки сила небесна в особі матінки-природи. Того дня перші вервечки лелек спостерігали також на околицях Борівців. Їх поява засвідчує про ранній прихід весни. Дай, Боже, аби на добро збулося й для лелечат, що повернулися в рідну сторону, як і мільйони років тому…», - додав Іван Агатій.

За матеріалами https://molbuk.ua 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua