Міська рада підтримала петицію щодо капітального ремонту міжбудинкових проїздів у Чернівцях

04.03.2019 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Електронна петиція щодо капітального ремонту міжбудинкового проїзду  будинку № 7 і сусідніх будинків № 5-Б, 5  (під’їзди 20, 21, 22, 23)  та № 3 (під’їзди 20, 21) на вул. Південно-Кільцевій була розглянута та підтримана депутатами на сесії Чернівецької міської ради.

Петицію було попередньо розглянуто за участю автора та фахівців департаменту житлово-комунального господарства міської ради. В затвердженій Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017–2020 роки «Комфортне місто» передбачено виконання робіт з капітального ремонту міжбудинкового проїзду за адресою вул. Південно-Кільцева, 3.

Виконання робіт з капітального ремонту міжбудинкового проїзду будинків № 7 та 5-Б, 5 – в Програмі не було передбачено. Депутати більшістю голосів підтримали петицію та доручили департаменту житлово-комунального господарства підготувати бюджетний запит на капітальний ремонт міжбудинкового  проїзду  на  вул. Південно-Кільцевій, 3  та зміни і доповнення до Програми будівництва, реконструкції та  капітального  ремонту  об’єктів  житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017-2020 роки «Комфортне місто», включивши три нові об’єкти з капітального ремонту міжбудинкових проїздів за адресами: вул. Південно-Кільцева 7 (7-19 під’їзди); вул. Південно-Кільцева, 5-Б; вул. Південно-Кільцева, 5 (20-23 під’їзди).  

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews