На вулиці Руській під час ремонту виявили чимало витоків

20.07.2019 11:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
На ділянці триває капітальний ремонт із заміною мереж.
 
На вулиці Руській на ділянці від Сагайдачного до Шевченка триває капітальний ремонт. Проєкт ремонту складний та потребує максимальної уважності. Володимир Бешлей, директор департаменту ЖКГ, провів чергову інспекцію цього об’єкту. На своїй сторінці у фейсбуці він розповів, як просуваються роботи та чому вони затримуються:
 
На цій ділянці ціла павутина комунікацій, роботи надзвичайно складні. По проекту зазначена пряма труба, в реаліях після розкопки ми виявляємо коліна, які нам відповідні комунальні служби не показували. Це ускладнює процес. Проводимо справжні археологічні розкопки.
 
Під бруківкою на ділянці облаштована багато років тому бетонна подушка: її доводиться розбивати технікою, що також є часозатратним процесом, - пише promin.cv.ua.
 
Окрім того, під проїзною частиною знайшли щонайменше 4 витоки. За витрати води, які приносили збитки комунальному підприємству "Чернівціводоканал", доводилося виплачувати із міського бюджету. 
 
На вулиці уже повністю замінили каналізаційну магістраль і перепідключили будинки до нових мереж. 
 
Варто зауважити, що проїзна частина після ремонту буде вкрита асфальтом, бруківку ж передадуть комунальному підприємству МіськШЕП, де її процентують та заактують. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews