Чи готовий дитячий садочок на Вірменській у Чернівцях?

23.08.2019 12:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Дошкільний заклад розрахований на 100 дітей.

Ще у 2016 у колишній будівлі Департаменту ЖКГ розпочалися роботи з реконструкції для відкриття у ній дитячого садочку

Олексій Каспрук неодноразово заявляв, що садочок от-от мають здати в експлуатацію, але терміни урочистого відкриття постійно відкладали, а вартість робіт постійно зростала, - пише promin.cv.ua.

Тож, вчора члени виконавчого комітету міської ради вирішили особисто перевірити наскільки садочок готовий найближчим часом приймати дітлахів.
 
"Гарний дитячий садочок облаштований за кошти міського бюджету. Він вже практично готовий приймати дітей. Приміщення обладнані усім необхідним. На вулиці гарні павільйони. Хіба що в середині стіни можна було пофарбувати у більш світлі кольори. Сподіваюся, що вже найближчим часом цей дитсадочок відчинить свої двері для дітлахів", - зазначив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.
 
Під час інспекції представниця управління освіти Василина Маковійчук зазначила, що реконструкція приміщення під дитсадок №54 коштувала 12 мільйонів 600 тисяч гривень, з яких 11 мільйонів це кошти міського бюджету.

Також варто додати, що дошкільний заклад розрахований на 100 дітей.   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews