Смертельна ДТП на Буковині: авто потрапило під потяг

03.12.2019 21:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що на залізничному переїзді відбулося зіткнення вантажного потягу та автомобіля марки «Фіат».

Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, аварія сталася у селі Бурдюг Кельменецького району. За кермом легковика перебував 54-річний житель Кельменців. У машині водій перебував сам.
 
Виїздом на місце події слідчо-оперативна група встановила, що зіткнення з потягом сталося у той момент, коли 54-річний водій "Фіат" перетинав залізничний переїзд, але не зміг вчасно його покинути, в результаті чого  вантажний локомотив врізався в автомобіль.
 
Водій легковика отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям, та загинув на місці події.
 
Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або тяжке тілесне ушкодження). Досудове розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews