«Холод-Сервіс» – продаж та якісне встановлення кондиціонерів у Чернівцях

05.12.2019 18:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Компанія «Холод-Сервіс» пропонує сучасне обладнання, здатне ефективно обігрівати квартиру і будь-яке інше приміщення. Одного кіловату енергії достатньо, щоб отримати більше 4 кіловат холоду чи тепла. Це означає, що замінивши стандартні системи опалення кондиціонерами, можна суттєво скоротити витрати.

Шукаєте, де б це придбати кондиціонери в Чернівцях? Губитесь в асортименті та сумніваєтесь, чи потрібна вам установка взимку? Спробуємо допомогти.

Купити кондиціонери в Чернівцях пропонує компанія «Холод-Сервіс». В перелік послуг входить встановлення не тільки в місті, але й у різних районах області. Крім встановлення компанія гарантує щорічне обслуговування техніки, що позитивно впливає на термін служби системи кондиціонування.

3 найпопулярніші кондиціонери в Чернівцях

Cooper&Hunter серія DAYTONA CH-S12FTXD.

Cooper&Hunter серія DAYTONA CH-S09FTXD.

Cooper&Hunter серія SUPREME (Black) CH-S12FTXAM2S-BL.

Представлені моделі ефективно опрацьовують повітря в приміщеннях площею 25-35 м². Особливість установок – наявність системи самоочистки «Cold Plasma». До речі, остання установка виділяється між іншими своїм дизайном, оскільки корпус внутрішнього блоку чорний. Кондиціонер не тільки тихо працює, але й з легкістю впишеться в сучасний інтер’єр будь-якого приміщення.

Зауважте, деякі компанії пропонують встановити пристрій «зимового запуску» або низькотемпературний комплект. Але такий «додаток» не змусить працювати кондиціонери на обігрів, а лише розширить діапазон робочих температур.

Навіщо кондиціонер взимку?

Чи можна вмикати кондиціонер взимку?

Звичайно. Якщо ви купили спеціальний кондиціонер, здатний працювати на обігрів.

Інверторні кондиціонери = дешеве тепло.

Інверторні установки потребують для роботи в 3 рази менше енергії, ніж звичайні. Це зручніше електричних обігрівачів, твердопаливних котлів та інших способів зігрітись в холодну пору року. Як і теплові насоси інверторні кондиціонери поглинають тепло з навколишнього середовища, та віддають його в приміщення.

Якщо сумніваєтесь, купувати чи ні, замовте безкоштовні заміри на кондиціонери в Чернівцях і ви отримаєте необхідну інформацію, не маючи ніяких зобов’язань перед компанією виконавцем замовлення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews