Перший етап створення Молодіжної ради Чернівецької області завершено

22.02.2020 07:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Завершився перший етап створення Молодіжної ради Чернівецької області.

20 лютого о 20:00 було закрито форму реєстрації ініціативної групи. Усього в ній зареєструвалися 78 молодих людей із різних куточків Буковини. Саме вони формуватимуть склад майбутньої Ради. 

Наступний етап – перша зустріч із учасниками ініціативної групи, яка відбудеться у вівторок, 25 лютого, в залі електронного навчання Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Початок зібрання – о 12:00. 

Як повідомили в Управлінні молоді та спорту Чернівецької ОДА, після зустрічі запустять процес безпосередньої реєстрації та подачі документів для претендентів на членство в Молодіжній раді області. Тож необхідно слідкувати за анонсами Управління на сторінці у мережі «Фейсбук» та сайті Чернівецької обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, створення Молодіжної ради Чернівецької області – ініціатива заступниці голови ОДА Ірини Ісопенко. Це консультативно-дорадчий орган, який формуватиме курс молодіжної політики на Буковині.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews