За вихідні буковинська поліція виявила два факти незаконного зберігання наркотиків

03.03.2020 08:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Один випадок зареєстровано в Чернівцях, інший – в Хотинському районі. Поліцейські вилучили у порушників наркотичні речовини та направили на експертизу.

Під час патрулювання території обслуговування працівники поліції зупинили на одній із вулиць Чернівців підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду 37-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс.

Ще один випадок незаконного зберігання наркотиків виявили правоохоронці на Хотинщині.

Працівники сектору кримінальної поліції Хотинського відділення поліції провели обшук у будинку 41-річного жителя села Недобоївці. Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили речовини, схожі на канабіс і амфетамін, а також два пристрої для вживання наркотиків.

За обома фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Усе вилучене поліцейські направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Порушникам загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews