Батьки п'яні, а вдома безлад: на Буковині поліціянти забрали 10 малолітніх дітей з неблагополучної родини

04.03.2020 09:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В одному з сіл Сторожинецького району поліцейські вилучили із неблагополучної родини 10 малолітніх дітей.

На п'яних батьків склали адмінпротоколи, а дітей забрали до лікарні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє ювенальна превенція ГУНП в Чернівецькій області.

"Працівники ювенальної превенції спільно зі службою у справах дітей вилучили 10 малолітніх дітей і тимчасово помістили їх до лікарні. В одному із сіл Сторожинецького району Чернівецької області правоохоронці виявили неблагополучну родину: безробітна жінка та чоловік проживала в соціальному житлі, яке надала сільська рада, разом із своїми десятьма неповнолітніми дітьми (самий старший 2006 року народження, а самі менші – 2016)", - йдеться у повідомленні.

Після проведеної перевірки цієї родини ювенальній поліцейські спільно з соцслужбами виявили порушення санітарних умов в будинку, занедбаних дітей та батьків, які знаходилися в стані алкогольного сп’янінні.

"Враховуючи те, що така обстановка несе загрозу для здоров’я та в цілому для життя дітей, було прийнято рішення про вилучення дітей з родини, з подальшим поміщенням їх у медичну установу. Стосовно горе-батьків складено адмінпротоколи за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - додали у поліції.

Джерело: ІА "АСС"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews