Оперативники Кельменецького відділу поліції викрили серійного крадія

04.03.2020 19:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Правоохоронці оперативно встановили особу, причетну до крадіжки з будинку місцевого жителя. Своїми діями зловмисник завдав потерпілому збитків на суму 4 тисячі гривень. Також співробітники поліції перевіряють його на причетність до інших аналогічних злочинів на території Кельменецького району.

Про те, що невідома особа проникла до приватного господарства та викрала майно, у поліцію повідомив 61-річний житель села Бернове Кельменецького району.

Проведеними заходами співробітники поліції встановили, що крадіжку побутових речей з приватного будинку та сарайного приміщення заявника вчинив 38-річний місцевий житель, який наразі перебуває у поліції під слідством за аналогічні злочини.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews