У Чернівецькій області зафіксували понад пів сотні нових випадків коронавірусу, серед яких смертельні

Станом на 7 червня у буковинських медзакладах перебувають 440 людей.

08.06.2020 10:39   Джерело: ТСН
Опубліковано : Новини Буковини

Увечері неділі, 7 червня, у Чернівецькій області наявність нового типу коронавірусу COVID-19 підтвердили в іще 59 людей.

Впродовж доби лабораторний центр дослідив 376 нових зразків, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук на своїй сторінці у Facebook. 

Також від нової коронавірусної інфекції одужали ще 9 буковинців.

Водночас за даними Чернівецької ОДА від 7 червня, в області зафіксували ще три смерті: у двох буковинців підтвердили COVID-19.

Зокрема, не змогла побороти недугу 67-річна чернівчанка, яка мала важку двобічну пневмонію, а також хронічне обструктивне захворювання легень й гострий міокардит. Окрім того, від ускладнень коронавірусу померла 60-річна мешканка Новоселицького району, яка хворіла на важку двобічну пневмонію й перебувала на апараті ШВЛ.

Загалом від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 3 698 людей. Серед них 159 пацієнтів померли від ускладнень захворювання, тоді як 1 133 - одужали. 

Станом на 7 червня у буковинських медзакладах перебувають 440 людей, у 155 із яких підтвердили коронавірус (решту перевіряють). Зазначається, що 39 пацієнтів нині є у важкому стані: 27 із них - у реанімаціях, а двоє - на апаратах ШВЛ. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН