Стрілянина у Чернівцях: затримано двох учасників озброєної банди

17.09.2020 07:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Організатор банди перебуває у міжнародному розшуку.

Чернівецька обласна прокуратура здійснює процесуальний супровід досудовим розслідуванням кримінального провадження, зареєстрованого за фактом умисного вбивства 33-річного чернівчанина.

Так, у суботу, 4 квітня 2020 року, на вулиці Воробкевича у Чернівцях, з вогнепальної зброї було вбито 33-річного місцевого жителя.

За даними слідства, до вбивства причетні троє осіб, які зорганізувавшись у злочинну групу, впродовж 5 місяців ретельно готувались до вчинення злочину. Їх особи встановлено.
 
Організатор банди перебуває у міжнародному розшуку. Двох виконавців (36-річного чернівчанина та 43-річного уродженеця Івано-Франківської області) – затримано.
 

Їм повідомлено про підозру  у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ст.257; ч.3 ст.28, п. 12 ч. 2 ст. 115;  ч.3ст. 28; ч.1 ст. 263 (бандитизм, вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, незаконне поводження зі зброєю) КК України та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews