Чернівчанин намагався перевезти через кордон контрабанду зубів

18.09.2020 06:59   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Галицькі митники виявили контрабанду зубів.

Сьогодні зранку в  пункт пропуску "Шегині-Медика" з Республіки  Польщі смугою спрощеного митного контролю – "зелений коридор" прибув мікроавтобус "Mercedes Sprinter" під керуванням 33-річного мешканця м. Чернівці.  Про це повідомили Depo.lviv в Галицькій митниці.
 
Під час митного оформлення виникла підозра щодо наявності в даному транспортному засобі предметів та товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню. Митники вивели автомобіль з загального потоку для проведення поглибленого огляду. У конструктивних порожнинах, під переднім пасажирським сидінням було виявлено, прикриті особистими речами, 4 картонні коробки, в яких містились 134 комплекти штучних зубів по 8 зубів в кожному.
 
Громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів.
 

Товар вилучено. Його вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews