46-річний буковинець зберігав на горищі коноплі на 18 мільйонів гривень

18.09.2020 08:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

лого перехоПід час профілактичного відпрацювання території Новоселицького району група реагування патрульної поліції помітила в селі Тарасівці підозрілого перехожого.

Перевіривши вміст мішка, який був у чоловіка, правоохоронці знайшли там подрібнені рослини конопель, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 

Порушником виявився 46-річний житель села Ванчиківці, який раніше вже потрапляв у поле зору поліції через збут наркотиків. Під час огляду його домогосподарства співробітники Новоселицького відділення поліції виявили на горищі будинку та вилучили приблизно 100 кілограмів подрібнених рослин конопель.
 
З цієї сировини зловмисник мав отримати не менше 60 кілограмів канабісу. Таким чином, правоохоронці перешкодили потраплянню до наркозалежних громадян 12 тисяч доз наркотику.

 
Усе вилучене поліцейські направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
 
За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі поліцейські проводять досудове розслідування, встановлюють походження наркотичного засобу та можливу причетність правопорушника до збуту наркотиків.


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews