Стало відомо, коли завершать капітальний ремонт вулиц Кармелюка у Чернівцях

18.09.2020 10:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ремонтні роботи йдуть згідно графіку, і не припиняються ні у вихідні, ні у святкові дні.

Капітальний ремонт частини вулиці Кармелюка - від вулиці Винниченка до вулиці Руданського - планують завершити вже цього року. Решту вулиці, від Руданського до Буковинської, через значний об’єм робіт, доведеться завершувати вже наступного року.

Проінспектувати хід виконання робіт сьогодні на об’єкт приїхали директор Департаменту ЖКГ міської ради Володимир Бешлей та депутат міськради Віталій Михайлішин.

Директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей зазначив, що роботи паралельно тривають на обох частинах вулиці. Наразі на частині вулиці Кармелюка від Руданського до Буковинської зняли верхній шар асфальту та працюють над основою для покриття. Але об’єм робіт там значно складніший – потрібно замінювати каналізаційні мережі та водопостачання.

Він розповів, що вулиця є об’єктом підвищеної складності – СС2. Від початку робіт проектантам було непросто все передбачити. До прикладу, під час розкопок виявили комунікації, взагалі не вказані у плані.

Це впливає на темпи робіт, але ми йдемо за графіком та навіть випереджаємо його. Зараз облаштовуємо основу під асфальт. Надалі – бордюри, стелити асфальт та викладати тротуари, - каже Володимир Бешлей.

Через відсутність нормальної дорожньої основи та водовідведення вулиця була аварійною. Фахівці департаменту ЖКГ та виконавець робіт врахували це та облаштують потрібні мережі так, щоби під час злив вулиця не «плавала».

У свою чергу директор компанії «Євродор» Ігор Мхітарян,зазначив, що керівництво міста ставить задачу провести основні роботи до кінця цього року і запевнив, що вже до грудня відкриють рух на ділянці від вулиці Винниченка до Руданського. Для цього вже найняли додатково більше працівників, щоб пришвидшити роботи. І заспокоїв чернівчан: в зиму з «розритою вулицею» вони заходити не будуть, - пише "Чернівецький промінь".

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews