Боруссія Менхенгладбах - Реал Мадрид: матч Ліги Чемпіонів

28.10.2020 23:22   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

В одному з матчів другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів «Боруссія» з Менхенгладбаха приймає мадридський «Реал». Матч відбудеться 27 жовтня о 21:00 за київським часом. 

У першому турі «жеребці» гостювали в Італії у «Інтера». Не можна сказати, що «Боруссія» виглядала на рівних з «нерадзуррі», проте за рахунок високої реалізації команді вдалося відвезти один бал з «Сан-Сіро». Удома ж у нинішньому сезоні менхенгладбахців ще не перемагали, завершивши обидва матчі внічию, хоча в цілому «Боруссію» цілком можна віднести до домашніх колективам.

«Королівський клуб» їде на «Боруссія Парк» після досить несподіваної поразки на рідній арені в першому турі групового етапу Ліги Чемпіонів від донецького «Шахтаря». Недооцінка суперника разом з проблемами в обороні призвели до того, що вже після першого тайму іспанці «горіли» 0: 3. У другій половині два м'ячі відіграти вдалося, але на більше «Реала» не вистачило. 

Проблеми з цієї поразки робити не стали, а ось висновки були зроблені. Реабілітувалися «вершкові» в очах шанувальників впевненою перемогою в останньому турі Прімери над одвічним суперником "Барселоною", яку обіграли 3: 1. 

На «Боруссію» зараз ніхто не тисне, на відміну від «Реала», якому потрібно доводити, що його не дарма вважають фаворитом в групі. Менхенгладбахців не так уже й погано грають удома, причому вміють реалізувати свої шанси в контратаках, що вони довели в Мілані. У той же час в обороні у «Боруссії» є проблеми, адже команда регулярно пропускала в останніх поєдинках. На наш погляд, зустріч повинна вийти результативною. Букмекерська контора зробила прогноз Ліги чемпіонів БК Winline на цей матч: обидві заб'ють + тотал більше 2.5 за 1.74.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews