У яких громадах Чернівецької області продавали ділянки на аукціонах

24.09.2021 17:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Із 1 липня в Україні стартувала земельна реформа. Відтак буковинські громади отримали законну можливість розпоряджатися ділянками. Тож у період від червня до вересня вони організовували торги та продавали землю на аукціонах. Про це інформує Управління агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації.

Зокрема, за цей час було реалізовано:

  • право оренди сільськогосподарських земель на 11 ділянок площею 97,7 га у Кіцманській, Кельменецькій, Мамаївській, Рукшинській, Тереблеченській, Стерченській, Сучевенській, Хотинській, Сокирянській територіальних громадах;

    Читайте також

    Ласий шматочок землі: чи вартує санаторій «Брусниця» 400 тисяч доларів хабара?
    Фермер з Буковини незаконно привласнив чужу землю
  • право оренди несільськогосподарських земель на 12 ділянок площею майже 23 га у Кіцманській, Ставчанській, Топорівській, Магальській, Веренчанській, Острицькій, Хотинській, Сокирянській, Герцаївській ТГ;
  • у власність продано 14 ділянок площею 1,6 га у Чернівецькій, Берегометській, Мамаївській, Недобоївській, Клішковецькій ТГ.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews