Володимир Стефанець

Хтось заплатив за наші радість і щастя найвищу ціну

16.09.2022 00:38   Джерело: CvNews
Автор : Володимир Стефанець
Ми скучили за добрими звістками. За перемогами скучили. І коли вони прийшли, солодкі та п’янкі, - трохи впали в ейфорію.
 
Так буває з країною, яка воює уже півроку, і людьми, які чекають, коли їх щоденний подвиг переросте у перемогу. Але на війні, як на війні.
 
Хтось заплатив за наші радість і щастя найвищу ціну. Він уже не порадіє разом з нами вістям про відвойовані міста і нашим прапорам над ними, не обізветься в слухавці дружині, мамі, синові… І не повернеться додому потім – після його, а вже потім і нашої – тиловиків – остаточної і великої перемоги над супостатом.
 
Пробачте, хлопці, що чомусь не пересіклися раніше в іншому, вже трохи призабутому мирному житті – просто на вулиці, десь по роботах чи навіть під «сто грам» у скупій чоловічій компанії… А може й пересіклися з кимось – просто не впізнав у вас Героїв. Пробачте. Мирна суєта – вона така сліпа. І що були незнайомі – простіть також. Але знайте: пам’ятатиму кожного з вас, братчики, вічно.
 
Українські Герої. Малюнок Юрій Журавель
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews