Олег Завадський

Олег Завадський

підприємець, громадський діяч, блогер

План 2020? Пізно!

04.09.2017 18:23   Джерело: TeNews
Автор : Олег Завадський

Присвячується Дну знань… (це не помика)

Читаю я усі ці статті і пости про те, як там, як у них, за кордоном, в Європі, в Америці… Все планують наперед, навіть домогосподарки ведуть календарі, а не тільки бізнесмени. А у нас, “наші люди” все в останню хвилину вирішують, пливуть по течії… Так от, все це неправда! Просто зухвала брехня, наклеп, неповага до співвітчизників, комплекс меншовартості, українофобія, “непатріотизм”! Живим доказом мого твердження є прискіплива ретельність і завбачливість, із якою плануються події у навчалих закладах міста Тернополя. Там важливі заходи планують за 34 місяці наперед! Так, я упевнений, що ні Фрау Меркель, ні Мсьє Макрон, ні Містер Трамп, і, тим більше, ніякий таваріщ Путін не планують своїх подій навіть за 12 місяців, про що там говорити? Навіть Тім Кук не знає, чи буде iPhone 9 чи 10 і чи не придумають якогось нового гаджета, на який пристрастно витрачатимуть українські діти гроші своїх напів італійських мамів. Навіть Ілон Маск не впевнений у даті першого польоту людини на Марс. Аферисти новоспеченої піраміди Скайвей не заходять так далеко у своїх ефемерних планах!

Хто хоч раз у житті планував масштабну та історичну подію, той знає, наскільки це складно узгодити в часі всі доставки, учасників, гостей, готелі, ресторани, вантажники, авіарейси, чартери, шатли, ескорти, кетерінги, звук, відео, асистенти, спікери… Пекельна праця, при якій живуть не довше, ніж ліквідатори аварій на радіоактивних об’єктах. В гімназії усе це знають і враховують, тому події року планують за рік, події століття за три роки, а як інакше? Наступний історично значущий захід, мабуть якраз та подія століття, відбуватиметься десь у червні 2020 року. І я ще пам’ятаю ті часи, коли ця дата пробігала по романах і фільмах жанру наукової фантастики… Майбутнє наступило, Пані і Панове! Аж морозець такий по шкірі пробігає, коли про це думаю. А ще одним підтвердженням того, що українці планують не на роки, а на століття наперед, є той факт, що згадана планована подія опинилася під загрозою зриву. Бо аналогічний захід вже хтось запланував і позаймав важливі локації. На 2020 рік!!! 

Нехай мені хтось тепер скаже, що українці не думають про майбутнє, не дбають про покоління і не планують наперед. Навіть календар в iCloud за замовчунням синхронізує з приладами iOS (iPhone, iPad, iPod) в межах місяця, а батьківські комітети вже сьогодні позаброньовували ресторани на 2020 рік. І це тільки те, що я знаю. Я би не здивувався, якби у першому класі запропонували забронювати зал для випускного, бо хто його зна, що там буде через 12 років? А так можна спокійно собі жити і не переживати про майбутнє. Як те око, на всіма улюблених долярах, ситим проникливим поглядом дивиться у майбутнє. Адже все заброньовано, все гарантовано, все забезпечено.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews