Тернополяни у Польщі можуть дивитися свій україномовиний канал (Відео)

24.09.2017 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

“На часі UA” — так називається нова щотижнева інформаційна програма, яка виходитиме українською мовою на польському каналі “Superstacja”. Програму створено спеціально для півтора мільйона українців, що живуть у Польщі, пише wirtualnemedia.pl.

У програмі висвітлюватимуть найважливіші події з життя українців у Польщі, а також говоритимуть про події, які є важливими з точки зору польсько-українських стосунків.

Українські журналісти-автори програми намагатимуться також знайти відповіді на найважливіші питання, що стосуються щоденного життя у Польщі: завдяки розмовам із запрошеними до студії гостями “На часі UA” стане платформою для порад та рекомендацій, які зможуть полегшити життя українцям, що живуть у Польщі.

Програма виходить щосуботи з 16 вересня на каналі “Superstacjа”.

Нагадаємо, кожну останню суботу місяця об 11.15 на телеканалі TVP 3 можна дивитись “Теленовини”  –  найстаршу україномовну передачу, яку транслює центральне громадське телебачення по всій Польщі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews