У Чернівцях відбудеться фестиваль до дня народження Назарія Яремчука

10.11.2017 18:05   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

До участі у Фестивалі запрошують музичні колективи, вокальні ансамблі та окремих виконавців, - пише Чернівецький промінь.

З нагоди 66-ї річниці від дня народження Назарія Яремчука, народного артиста України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, 29 листопада відбудеться Міський фестиваль української сучасної естрадної пісні імені Назарія Яремчука.
 
Початок заходу о 17.00 в Чернівецькій обласній філармонії.
 
До участі у Фестивалі запрошують музичні колективи, вокальні ансамблі, окремих виконавців м. Чернівців та області незалежно від відомчого підпорядкування. Вік учасників від 18 років.
 
Учасники Фестивалю виконують обов’язково пісні з репертуару Назарія Яремчука, сучасних українських композиторів, обробки українських пісень та інструментальні твори. Заявки на участь у Фестивалі необхідно подавати до 25 листопада за адресою: Центральна площа, 5, управління культури міської ради.
 
Довідки за тел. 52-18-82.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь