На Буковині учасника АТО засудили на 4 роки за аварію, в якій загинули двоє людей

10.11.2017 20:05   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівецькій області Глибоцький районний суд встановив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі військовослужбовцеві, учаснику АТО, який у березні цього року, керуючи автомобілем Peugeot-Partner, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2109, внаслідок чого загинули двоє людей, - пише Молодий буковинець.

Як зазначається у судовому вироку, який опублікований у Єдиному реєстрі судових рішень, дорожньо-транспортна пригода сталася 27 березня приблизно о 7.30 на об’їзній дорозі Чернівців. 

Водій іномарки, не врахувавши дорожньої обстановки, безпідставно змінив напрямок руху вліво, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем "ВАЗ-2109".

Внаслідок аварії загинув водій і пасажир "дев’ятки", ще одна людина отримала травми середнього ступеня тяжкості.

2 листопада 2017 року суд визначив водія Peugeot винним у скоєнні злочину і призначив йому міру покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з позбавлення права керування транспортними засобами терміном на два роки.

Крім того, з обвинуваченого стягнуть на користь держави судові витрати у розмірі 2726 грн

Разом з тим, суд прийняв рішення про стягнення з винуватця ДТП майнової шкоди сім’ї потерпілих у розмірі 41 тис грн, моральної шкоди у розмірі 250 тис грн

Також суд вирішив стягнути з обвинуваченого на користь іншої сім’ї потерпілих майнову шкоду в розмірі 42 тис грн та завдану моральну шкоду в розмірі 250 тис грн.

Водночас суд прийняв рішення про стягнення на користь третьої потерпілої особи завданої моральної шкоджи у розмірі 175 тис грн.

На Буковині учасника АТО засудили на 4 роки за аварію, в якій загинули двоє людей   На Буковині учасника АТО засудили на 4 роки за аварію, в якій загинули двоє людей
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець