Чергову кримінальну справу відкрито відносно дій посадових осіб Сокирянської міськради

13.11.2017 10:05   Джерело: chv.tv
Опубліковано : Буковинський Новинар

Чергову кримінальну справу відкрито відносно дій посадових осіб Сокирянської міськради. Відтак, 9 листопада 2017 року поштою з Сокирянського районного суду до відділення поліції надійшла ухвала слідчого судді, якою зобов’язано правоохоронців внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом службового підроблення документів посадовими особами Сокирянської міської ради, - пише chv.tv.

Поліцейські розслідуватимуть факти ймовірно незаконного надання у власність кільком жителям міста Сокиряни земельних ділянок в урочищі “Пасіка”, де постійно здійснюється обприскування дерев за допомогою вентиляторного та штангового оприскувача в межах населеного пункту, що суперечить державним санітарним нормам. Коли вже хоча б один посадовець з Сокирян понесе відповідальність за свої протиправні вчинки, залежить вже від правоохоронців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: chv.tv