На Буковині шахраї представляються керівництвом області та вимагають гроші на нібито благодійництво

29.11.2017 12:05   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

Обласна державна адміністрація повідомляє, що до керівників підприємств області звертаються особи, які начебто від імені голови облдержадміністрації чи його заступників просять перерахувати кошти на благодійництво (допомога на лікування, матеріальна допомога для дітей-сиріт, які проживають у зоні проведення антитерористичної операції тощо), - пише Погляд.

Облдержадміністрація  заявляє, що ніколи не оголошувала збір коштів.

Обласна державна адміністрація звернулась до ГУНП у Чернівецькій області з проханням вжити всіх передбачених чинним законодавством заходів щодо припинення злочинної діяльності, а також встановлення та притягнення винних осіб до відповідальності.

Звертаємось до всіх громадян, очільників підприємств регіону, керівників комунальних підприємств з проханням у жодному разі не перераховувати гроші на сумнівні рахунки і, отримавши інформацію про збір коштів на начебто благодійні цілі, одразу телефонувати до правоохоронних органів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд