Буковина: серійного крадія затримано (Фото)

04.12.2017 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині поліцейські затримали серійного злочинця, який уже тривалий час дошкуляв громадянам. Звільнившись з місця позбавлення волі, правопорушник наживався за рахунок жителів Хотинщини.

Загальна сума викраденого ним майна становить понад 40 тисяч гривень.

Від злочинної діяльності крадія постраждали власники магазинів у селах Зарожани, Клішківці та Недобоївці Хотинського району. В цих населених пунктах зловмисник обікрав чотири торгові точки. Одну з вказаних крамниць зухвалий злодій встиг «обчистити» двічі всього лише упродовж тижня. З магазинів правопорушник виносив гроші, продукти харчування та алкогольні напої.

Крім цього, з приватних господарств у Клішківцях зловмисник поцупив дорогу сільськогосподарську техніку: два мотокультиватори і мотокосу.

У ході розшукових заходів працівники Хотинського відділення поліції встановили особу крадія. Ним виявився 24-річний житель Зарожан. Молодик ще у підлітковому віці неодноразово потрапляв на лаву підсудних за скоєння аналогічних злочинів та притягався до кримінальної відповідальності.

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
Фото відділу комунікації поліції Чернівецької області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Чернівецької області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Чернівецької області



 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews