Смертельна ДТП сталася у селі Остриця Герцаївського району (Фото)

05.12.2017 07:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Смертельна аварія з трагічними наслідками сталася близько 7-ої години ранку 4 грудня у селі Остриця Герцаївського району. Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області. 

Рухаючись на автомобілі «ЗАЗ Ланос» у напрямку Чернівців, 62-річний водій таксі з Івано-Франківської області виїхав на смугу зустрічного руху. Там він допустив зіткнення з приміським рейсовим автобусом «Богдан» під керуванням 56-річного чернівчанина. 

Внаслідок зіткнення водій легкового автомобіля загинув на місці автопригоди. Його пасажир – 39-річний житель Прикарпаття з травмами потрапив до реанімації. 

Водій автобуса отримав легкі тілесні ушкодження. За фактами даних ДТП відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Наразі поліцейські призначили низку експертиз, щоб встановити всі обставини даних дорожньо-транспортних пригод. Тривають досудові розслідування.

За матеріалами http://bukpravda.cv.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews