Понад 865 мільйонів гривень з бюджету Чернівців підуть на освіту (Інфографіка)

06.12.2017 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Міський бюджет 2018 року збільшиться і становитиме 1,9 мільярда гривень. Такий прогноз фінансового управління. У 2016 році він становив 1,2 мільярда гривень. 

Начальник фінансового управління Лівія Бамбуляк зазначила, що бюджет наступного року соціально-спрямований. Найбільше коштів виділять освіті. Також значна сума видатків з міського бюджету піде на соціальну сферу. 

Управлінню освіти міської ради на 2018 рік передбачені видатки в сумі понад 865 мільйонів гривень. З міського бюджету фінансуються 46 загальноосвітніх шкіл, три навчально-виховних комплекси, десять професійно-технічних навчальних закладів, 53 дошкільні навчальні заклади, військово-спортивний ліцей-інтернат та сім позашкільних закладів.

Управлінню охорони здоров'я передбачені видатки понад 275 мільйонів гривень. Кошти спрямовуються на фінансування п’яти міських лікарень, двох пологових будинків, п’яти поліклінік, двох стоматологічних поліклінік, двох центрів первинної медичної допомоги. 

Департаменту праці та соціального захисту населення планують виділити на 2018 рік 143 мільйона гривень.

Нагадаємо, що чернівчан закликають долучитися до обговорення бюджету міста. Громадські слухання відбудуться 8 грудня о 17.00 в сесійні залі Чернівецької міської ради.

За матеріалами https://molbuk.ua 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews