На Буковині поцупили 40 тонн сої (Фото)

08.12.2017 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій області крадії поцупили зі складського приміщення близько 40 тонн сої, яку здали на місцеве підприємство по виробництву вершкового масла.

Наприкінці листопада до Новоселицького відділення поліції звернувся 58-річний житель села Бояни. Чоловік повідомив правоохоронцям, що з його складу на околиці села невідомі викрали сою.

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що зловмисники проникли до приміщення шляхом пошкодження замка вхідних дверей.

Працівники карного розшуку розпочали пошуки крадіїв з опитування місцевого населення та перевірки можливих місць збуту сої. В ході проведення пошукових заходів правоохоронцям вдалося отримати оперативну інформацію про причетність до крадіжки місцевих жителів. Завдяки професійним діям оперативників, зловмисників вдалося спіймати при спробі продажу сої.

Ними виявилися четверо жителів села Бояни, віком від 16 до 23 років, та один 18-річний мешканець села Припруття.

Як розповіли зловмисники, дізнавшись про склад на околиці села, вони вирішили викрасти звідти сою. Заздалегідь підготували спеціальні інструменти для зламу дверей та автомобілі, на яких планували вивозити чуже майно. Упродовж одного тижня зловмисники викрадали зі складу сою. На зароблені гроші деякі із крадіїв навіть встигли придбали собі інші автівки.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення крадіям підозри у вчиненні злочину та обрання їм запобіжного заходу.

Поліцейські перевіряють зловмисників до скоєння інших крадіжок на території Чернівецької області. Триває досудове розслідування.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews