У Чернівцях три дні роздаватимуть «Дарунки Миколая»

08.12.2017 11:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Впродовж трьох днів у Чернівцях проведуть заходи у рамках марафону «Дарунки Миколая» Чернівецького обласного благодійного Фонду допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя».

Зокрема, 15 грудня у ресторані “Палаццо” (вул. Руська, 244А) о 18:00 розпочнеться презентація календаря “Фарби забутих предків” на 2018 рік, який представлять представниці міського жіночого клубу “Успішні чернівчанки”.

У програмі:  презентація календаря, презентація колекції стилізованого одягу Валентини Шилейко, дегустація смаколиків від студентів міських навчальних закладів,  благодійний аукціон.

18 грудня у ТРЦ “Depot” на першому поверсі о 17:00 розпочнеться благодійна акція милосердя. А 19 грудня у кардіоонкогематологічному відділенні Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні (Руська, 207а) о 12:00 розпочнеться театралізоване свято для хворих дітей.

За матеріалами http://chv.tv 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews