Чернівчан запрошують на «Буковинський розмай» (Фото)

12.12.2017 11:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька
13 грудня у Чернівцях презентують виставку «Буковинський розмай» - один з найбільших подібних проектів в Україні. На ній представлять понад тисячу робіт. 
 
36-а  обласна виставка-конкурс творчих робіт  учнів художніх шкіл та образотворчих відділів шкіл мистецтв«Буковинський розмай» відкриється о 16-й годині у Центрі культури «Вернісаж».
  
Виставка учнів шкіл естетичного виховання є своєрідним звітом їхніх творчих напрацювань – напрацювань початкової професійної художньої освіти в області. Проект – один  із найбільших не тільки на Буковині, а й в  Україні. Понад 1000 робіт  – це більше ніж 500 юних художників.
 
Виставку проводить управління культури Чернівецької ОДА та Учбово-методичний центр кульутри Буковини.
 
В експозиції учні представляють академічний рисунок, графіку, живопис, композицію, рекламний плакат, скульптуру, твори декоративно-ужиткового мистецтва, роботи виконані на пленері. А  також твори ІІ етапу обласної виставки-конкурсу творчих робіт учнів, присвячених 100-річчю від дня народження письменникаМихайла Івасюка за мотивами збірки «Казки Буковини».
 
Як відомо, дитячі малюнки завжди привертають увагу своєю щирістю, безпосередністю, відкритістю та особливою енергетикою. На “Буковинському розмаї” у цьому вкотре можна буде переконатися.
 
Виставка проводиться у переддень новорічно-різдвяних свят і триватиме  до 25 грудня 2017 року.
 
Нагородження переможців виставки-конкурсу відбудеться 26 грудня.
 
За матеріалами http://buknews.com.ua 
 
null
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews